Telefon
0743 20 32 99
Adresa
Centrul Multifunctional Craiova, str. Tirgului, nr. 26
Program
Lun - Vin: 9:00 - 17:00

Termeni si conditii

Prin continutul sau, prezentul document pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.chill-print.ro

Magazinul online www.chill-print.ro este operat de societatea CHILL OUT CREATIVE S.R.L., C.I.F.: 41089359, cu sediul in Str. Tirgului, nr. 26, spatiu AX9-10, et.1, Craiova, jud. Dolj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/1415/2019. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.chill-print.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciilor si produselor si compatibilitatea acestora inainte de a le comanda / cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.chill-print.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Daca nu sunteti multumiti de produsele comandate / cumparate din magazinul online www.chill-print.ro, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor ). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

ATENTIE! Excepție de la aceasta regulă sunt produsele personalizate, realizate după dorința și condițiile clientului (ex: grafica) – ex: tiparituri (afise, pliante, brosuri, carti de vizita etc) personalizate cu grafica, text, imagini la comanda, pentru care www.chill-print.ro a solicitat si a primit de la client BUN DE TIPAR! Astfel, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c), sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asadar, conform legii, tipariturile personalizate / realizate conform specificatiilor clientului NU SE POT RETURNA.

Doar daca produsele personalizate, realizate după dorința și condițiile clientului si pentru care a fost dat BUN DE TIPAR nu sunt conform descrierii (ex. defecte de material, de tipar, culori sterse, etc), PRODUSELE SE POT RETURNA.

Administratorul site-ului www.chill-print.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine unele specificatii, care pot fi modificate de catre producător sau pot conţine erori de operare.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Administratorul www.chill-print.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.chill-print.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului www.chill-print.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul magazinului online www.chill-print.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.chill-print.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@chill-print.ro

GDPR