Telefon
0743 20 32 99
Adresa
Centrul Multifunctional Craiova, str. Tirgului, nr. 26
Program
Lun - Vin: 9:00 - 17:00

Livrare si retur

Transportul si Livrarea:

  • Transportul comenzilor se efectueaza prin Curier Rapid. Costul transportului este de 18 Ron pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei. Pentru comenzile a caror valoare este egala sau depaseste suma de 300 lei, livrarea este GRATUITA.
  • Comenzile sunt expediate prin companiile de curierat rapid Urgent Cargus sau Fan Courier. In cazul in care doriti ca produsul/produsele sa fie livrate de un anumit curier, va rugam sa ne lasati un mesaj inainte de finalizarea comenzi sau sa ne specificati acest aspect printr-un email sau telefonic la numarul de telefon afisat in site.

 

  • In Craiova –  livrarea se efectueaza in 24 ore.
  • In Tara  livrarea se face sau prin Curier Rapid, termenul de livrare fiind de 24-48 de ore de la finalizarea comenzii.
  • LIVRARE GRATUITA – pentru comenzile mai mari sau egale cu 300 lei.

 

Returul:

Daca nu sunteti multumiti de produsele comandate / cumparate din magazinul online www.chill-print.ro, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor ). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

ATENTIE! Excepție de la aceasta regulă sunt produsele personalizate, realizate după dorința și condițiile clientului (ex: grafica) – ex: tiparituri (afise, pliante, brosuri, carti de vizita etc) personalizate cu grafica, text, imagini la comanda, pentru care www.chill-print.ro a solicitat si a primit de la client BUN DE TIPAR inainte de executia comenzii! Astfel, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c), sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asadar, conform legii, tipariturile personalizate / realizate conform specificatiilor clientului NU SE POT RETURNA.

Doar daca produsele personalizate, realizate după dorința și condițiile clientului si pentru care a fost dat BUN DE TIPAR, nu sunt conforme sau prezinta defectiuni / distrugeri (ex. defecte de material, de tipar, culori sterse, etc), PRODUSELE SE POT RETURNA. In acest sens ne puteti contacta prin email la contact[@]chill-print.ro.