Telefon
0743 20 32 99
Adresa
Centrul Multifunctional Craiova, str. Tirgului, nr. 26
Program
Lun - Vin: 9:00 - 17:00

Despre noi

Descoperă povestea

Chill Print

Chill Print, serviciul de tipografie digitală al Chill Out Creative, oferă clienților servicii personalizate de editare, machetare și tipărire pentru toata gama de tipărituri cerute de piață, la tiraje mici și medii (afișe, cărți de vizită, flyere, pliante, broșuri, mape, hărți, cataloage, calendare etc).

Imprimăm pe o varietate de materiale suport, pe cea mai largă plajă de gramaje – de la 52 la 350 g/mp-, cu dimensiuni diverse – de la A6 (plicuri, etichete) pana la SR A3 330×660 mm, dimensiuni pretabile pentru lucrări specifice, precum calendare perete, etc.

Serviciile integrate oferite clienților includ: consultanță, analiza nevoilor de printing și recomandări, gestionarea stocurilor, design grafic, copywriting, comunicare electronică și gestionarea fișierelor, imprimare, tăiere, pliere, cusătură, tăiere, ștanțare folie, copertare, legare, copiere si scanare.

16
Clienti corporate
3
Angajati
38
Proiecte de succes
10
Parteneri de incredere
Livrare rapida

Produsele comandate ajung la tine prin curier rapid cat ai zice ``CHILL``!

Calitate premium

Iti trimitem produsele doar daca sunt la cele mai inalte standarde de calitate.

Suport telefonic

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele noastre si timpul de realizare.

Ce facem?

Editare, machetare și tipărire pentru toata gama de tipărituri cerute de piață, la tiraje mici și medii (afișe, cărți de vizită, flyere, pliante, broșuri, mape, hărți, cataloage, calendare personalizate etc)
Cărți de vizită
85%
Flyere & Pliante
97%
Afișe
88%
Broșuri
81%
Compania oferă soluții personalizate pentru nevoile de imprimare ale persoanelor juridice sau fizice. Servim clienții care caută o soluție unică pentru toate cerințele de imprimare. Le oferim o economie globală a costurilor prin strategia noastră de „valoare adăugată” a vânzărilor de soluții specifice.

Soluțiile noastre se concentrează pe întâmpinarea nevoilor clientului, pe facilitatea comunicării cu acesta, pe scurtarea perioadelor de execuție a proiectelor de printing și pe flexibilitatea cu privire la cerințe suplimentare sau ulterioare. Firma poate oferi soluții adaptate nevoilor specifice și poate reduce costurile prin agregarea și alocarea diferitelor resurse.

Află mai multe

Servicii de tipărire

Printing de la A la Z

Design grafic

De la concept la execuție

Copiere / scanare

Servicii profesionale rapide

Copywriting

De la idee la text